Ремонт офиса: основные этапы

1

Ремонт офісного приміщення – захід дорогий, що вимагає ретельних прорахунків. Точність вимірів і якість опрацювання проекту безпосередньо впливає на підсумковий результат. На початковому етапі складається докладний кошторис із СБ БМЛ ГРУП. З урахуванням отриманих показників розробляється детальний графік робіт.

Оздоблення офісу є далеко не останнім пунктом у цьому списку. Тим не менш, в першу чергу виконуються демонтажні роботи, які полягають у видаленні старих облицювальних матеріалів та збільшенні вільного простору у приміщенні. Завершивши попередні роботи, приступають до обробки стелі. Найчастіше його обклеюють квадратними або прямокутними заготовками із полістиролу. Останнім часом дуже актуально стало встановлювати натяжні стелі в офісах. Такі конструкції відрізняються тривалістю експлуатації, дозволяють створювати оригінальні системи освітлення.

На наступній стадії ремонтних робіт переходять до оздоблення стін. Обклеювати їх шпалерами недоцільно. У більшості випадків для цих цілей використовують гіпсокартонні листи. Даний матеріал надає можливість не тільки швидко вирівняти стіни, а й спорудити додаткові міжкімнатні перегородки. Що стосується статі, то способів її обробки існує безліч. Як варіант, можна використовувати керамічну плитку, лінолеум або ковролін. Покриття повинно мати підвищені показники зносостійкості.

Освітлення

2

Особливу увагу слід приділити облаштуванню системи освітлення в офісі. Якщо у приміщенні є гіпсокартонні конструкції, можна вмонтувати у них точкові світильники. Часто в офісних приміщеннях встановлюють люмінесцентні лампи. Як альтернативу їм можна використати підвісні люстри.