Іноді приємно провести вечір із друзями в улюбленому кафе, відзначити ювілей батьків у ресторані, або у вихідний прийти до піцерії з дітьми, скуштувати смачну піцу. І це добре, якщо у Вас є улюблене кафе. А якщо Ви самі вирішили стати господарем закладу громадського харчування та хочете почати з нуля, тобто з його проектування, то Вам пряма дорога до компанії БМЛ-ГРУП. Фахівці нашої компанії – аси у цій справі, проектування та будівництво об’єктів харчування не мала частина у списку наших виконаних робіт. Уклавши з нами договір на проект кафе, піцерії або ресторану, Ви отримаєте успішний і рентабельний бізнес, тому що нові відвідувачі стануть Вашими завсідниками. Затишок та приємна атмосфера зроблять свою справу. Об’єкти громадського харчування мають низку специфік залежно від виду закладу. Наприклад, крім затишного інтер’єру кафе робота у ньому має бути націлена на швидке обслуговування відвідувачів, причому великого потоку. Організація обслуговування в піцерії також має бути розрахована на потік клієнтів. На кухні вимоги у піцеріях також мають свою специфіку та відповідне обладнання. При розробці проекту ресторанів та барів необхідно враховувати інші нормативи та вимоги. Тут спокійна обстановка, без поспіху відвідувачів при відвідуванні, має забезпечуватися затишними кабінетами, секціями з відповідним освітленням, наявністю танцполу та бажано літньою відкритою терасою. І не маловажний факт при проектуванні ресторанів, таке поняття як середній чек, що залежить від цін на харчування. Все це наші кваліфіковані проектувальники знають та враховують при проектуванні. Будь-яке проектування починається зі спілкування з Вами та відвідування місця, де буде розміщуватися проектований об’єкт. З вимірів і обстежень складається технічне завдання. У цьому завданні для проектувальників – технологів, архітекторів, будівельників, інженерів-сантехніків та електриків буде складено вимоги до проекту. Усі розділи проекту спеціалісти компанії БМЛ-ГРУП виконують з дотриманням чинних норм та правил будівництва в Україні. В результаті проект включатиме кілька розділів.
Технологічний проект. У цю частину проекту кафе, піцерій та ресторанів входить план розміщення технологічного обладнання та специфікація із зазначенням технічних характеристик обладнання.
Архітектурний проект. У ньому містяться плани приміщень з площами, розгортки перегородок, розрізи по них, конструктивні рішення перегородок, інформація про витрату матеріалів та кріплень.
Інженерний проект. У цей розділ проектування кафе, піцерій та ресторанів входить інформація про підключення комунікацій: вентиляції, опалення, водопостачання, каналізації та електропостачання. Фахівці компанії БМЛ-ГРУП розробляють плани інженерних систем, а також схеми обліку витрат холодної та гарячої води.
Дизайн проект. Завершальна стадія проектування – це дизайн-проект. Ви як замовник хочете, звичайно, щоб Ваш заклад був найкращим, популярним. Ось якраз у цьому розділі проектування можна й реалізувати остаточно майбутній вигляд об’єкта. Для індивідуальності образ кафе, піцерії чи ресторану може бути задуманий на будь-яку тематику. Наприклад, кафе для любителів джазу, або піцерія для фанатів знаменитого артиста чи співака, а може, ресторан для шанувальників державного діяча. Від цього залежить стиль інтер’єру, планування та освітлення. Фасади кафе, піцерій та ресторанів повинні відповідати інтер’єру. І водночас гармонійно вписуватися в архітектурне середовище міста чи природне оточення.